Jubileumsbok

Informasjon fra NEKF:

“I forbindelse med Norske Elghundklubbers Forbund sitt 125 års jubileum utgis det en jubileumsbok spekket med elghund-materiale. Vi har vært så heldige å få Rønnaug og Tor Fjellheim til å “sette boken”, deres tilbud sørger for en svært bilderik og illustrert bok. Jo Stenersen fra Rendalen har tegnet hodet til hver av de 9 elghundrasene – som pryder forsiden av boken.

Her har det vært mange bidragsytere, temaer omhandler organisasjonen hvor blant annet alle de 23 områdeklubbene har bidratt med 2 sider hver med sin klubbs historie og virke. Nordisk samarbeid, representantskapsmøtet og NEKF formål og fremtid beskriver også organisasjonen. Alle de 9 elghundrasene er grundig omtalt, samt avlsarbeidet, helsearbeidet, bruksegenskapene, mentalitet og jakt m.m. Boken inneholder også diverse oversikter, historier fra medlemmer og andre aktuelle temaer. Her bør det være lesestoff for de aller fleste og tallrike bilder som illustrerer bruken av våre hunder.”

 

Bestilling:

Ønsker du et eksemplar av denne flotte boka kan bestillingen sendes e-post til stinanordvik@hotmail.com innen 01.04.24.

Merk e-post med “bestilling av jubileumsbok”. Oppgi navn, adresse, epost og telefonnummer i e-posten. Boka blir sendt direkte til kjøper.

Priser:

Medlem i områdeklubb sluttet til NEKF (eks. Hordaland Elghundklubb): 410 kroner inkl. frakt

Ikke medlem i områdeklubb sluttet til NEKF: 510 kroner inkl. frakt